fbpx
Mandag - Fredag Åbent efter aftale+45 40 10 50 22 info@heilpraktikken.dkFuglemosesvinget 7, 8620 Kjellerup


ANBEFALINGER

Hvad vores patienter siger

EGNE ORD


Heilpraktikken Naturlaege Ann Zophie Bonhjem anbefalinger danmark

Ann Zophie Bonhjem


Kære Ann Zophie.

Du har slet ingen idé om hvor meget vores sidste snak betød. Tak fordi du tog dig tid, tak fordi du er der, for hver gang vi ses falder der mere og mere på plads.
Jeg ved at det hele nok skal samle sig til det helt rigtige billede for mig og mine børn.

Du får mig til at glæde mig til fremtiden istedet for at frygte den og du får mig til at stole på mig selv igen.

Tak for dig. ❤️


KLARA SØRENSEN


Tusind tak for et fantastisk møde med dig i mandags. ❤️
Der faldt mange ting på plads. Jeg har det som et lille barn der glæder sig til jul, med alle de nye ting der skal ske i mit liv.
Endnu en gang tak for det du allerede har sat igang og rigtig god dag.


KIRSTEN SCHMIDT ANDERSEN

Efter 9 kemobehandlinger og en diagnose, der hed uhelbredelig syg af kræft, hængte jeg simpelthen så meget i bremsen.

Jeg fik anbefalet Ann Zophie af en god ven, som selv var blevet kureret for Morbus Chron, og jeg kan simpelthen ikke rose hende for meget.

Hun tager alle de værktøjer i brug, hun har, og jeg må bare konstatere – hold da op, hvor jeg har fået energi og livsmod tilbage. Fantastisk hjælp.

Kræften er gået i stå – og det kan være kemo, det kan være Ann, det kan være mig selv – det er faktisk helt lige meget – bare kombinationen gør, at skidtet står stille. Og det gør det her på 3. år.

Jeg besøger Ann Zophie, når jeg trænger til at blive løftet lidt uanset hvad – og hun hjælper mig. Jeg er meget taknemmelig.


MONA MUUSMANN PETERSEN

Kære Ann,

Du er verdens bedste!!

Jeg havde sådan brug for dig, og du har givet mig lige præcis det skub, som jeg har brug for. Humøret er bedre, og mit fysiske velbefindende ligeså. Jeg hoster stadig meget, men pyt – det er også på retur!

Jeg lader ALDRIG så lang tid gå igen, hvor jeg går os skranter og ikke lytter til min krop og mine behov! Det er jo over et par år, hvis jeg tænker over det!

Det var et wake-up-call, det her!

Så, TAK! Skønne kvinde!!

Kærlig hilsen

Vibeke


VIBEKE, HOLSTEBRO


Hej
Jeg var i behandling for hovedpine og efter ca 3½ uge forsvandt hovedpinen.

Så nu er alt normal efter flere måneders hovedpine.

Tak for god behandling.

JJ

Vores bedste referencer

ER JERES SØDE ORD


Kære Ann Zophie

Jeg synes lige du skal vide, at jeg kørte hjem med en datter der bare var SÅ glad for besøget ved dig. Det virker som om der faldt et åg fra hendes skuldre.

Hun sendte mig en sms i går aftes med følgende ord: ”Hun er bare så dygtig og sød! Det er næsten som at være til psykolog, sikke en følelse man har indeni efter”

Tak for dig og rigtig god dag


SANNE


Det er vigtig at kunne tage ansvar for sit liv, men nogle gange skal der redskaber til, som vi får af andre.

Derfor kan jeg anbefale Ann Zophies stressforløb.

Jeg var stresset og trængt op i en krog inden jeg startede hos Ann Zophie, men gennem stressforløbet fik jeg nensomt, men effektivt og hurtigt redskaber til at håndtere min hverdag. Jeg er kommet på ”banen” igen og bruger mine indsigter med stor fornøjelse og taknemmelighed.


SIFF


Jeg har gået i terapi hos Ann Zophie Bonhjem gennem en svært periode i mit liv. Hun en helt speciel dejlig kvinde, hun er sød, omsorgsfuld og en skrap tante, der stiller de mest modbydelige spørgsmål, så jeg har været nødt til at forholde mig til mig selv og mit liv på en ny og god måde.

Jeg vil uden tvivl gøre brug af Ann Zophie´s rådgivning fremover i mit liv, hvis og når livet gør ondt. Og jeg kan varmt anbefale dig at kontakte hende, hvis du selv har problemer.


ANDERS LARSEN


Jeg begyndt pludselig at få noget eksem på armene, det startede som nogle runde ringe, næsten som ringorm. Efter en konsultation hos lægen, hvor man i samråd med en hudlæge mente, at det var psoreasis, kom jeg i behandling med binyrebarksalve i en måned. Det hjalp overhovedet ikke, tværtimod havde det bredt sig voldsomt til ben, ryg og mave.

Min kone, som tidligere var blevet behandlet af Ann Zophie på Heilpraktik klinikken for sin høfeber, fik mig nu til at konsultere Ann. Hun fandt ud af, at årsagen til min eksem var en betændelsestilstand i min bugspytkirtel. Jeg blev straks sat i behandling med homøopatisk medicin og efter 10 – 12 dage begyndte eksemen at fortage sig og efter kuren på 5 uger, var den helt væk.


WILLI


Jeg har kendt Ann Zophie Bonhjem i en del år. Jeg var nogle år siden i en livskrise. Denne krise hjalp Ann Zophie mig ud af med bl.a. samtaleterapi. Noget som psykologer og andre ikke kunne have gjort på den samme tid. Ann Zophie er fantastisk til at hente en op fra dybet og få en til at se nye muligheder.

Ann Zophie har en positiv tilgang til livet, som er meget smittende.

Jeg kan på det varmeste anbefale Ann Zophie Bonhjem


THOMAS KENFELT


Jeg var begyndt på motionscenter i 2004. Vejede for meget. Der var der en, som anbefalede at konsultere Ann Zophie Bonhjem. Så det gjorde jeg.

Hun tog billeder af mine øjne og lavede en irisanalyse, så kunne hun derud fra se, hvordan hun kunne hjælpe mig.

Jeg har haft en del betændelse i kroppen som hun så giver mig en kur for med homøopatisk medicin i 5 uger. Det hjælper hver gang.

Telefonisk har hun også hjulpet mig mange gange.

Hun har været min redning hver gang det brænder på for mig, både fysisk og psykisk. Så har hun en løsning på problemet.


27. juli 2013

ANNA MARIE DYRMOSE


Hvad vores patienter siger med deres

EGNE ORD


Det er svært at fortælle om én episode hos Ann Zophie, for hver gang jeg er hos Ann Zophie, er der kun godt at fortælle. Igennem de sidste 30 år er jeg kommet til heilpraktikker mindst én gang om året. Så jeg har således været kunde/klient hos Ann Zophie i mange år.

Min tur om efteråret renser ud, så jeg kan komme igennem vinteren uden forkølelse eller influenza. Som lærer er jeg udsat for mange “angreb”, men de bider sig ikke fast.

Engang døjede jeg meget med hovedpine. Min lære og neurolog sagde, at det var Hortons hovedpine, og at jeg skulle tage morfin, og lægge mig ned, når jeg fik anfald……. Ann Zophie behandlede mig, gav mig nogle piller, der skulle smelte under tungen ved anfald. Jeg elskede hende for det! Det gik over.

Jeg er gift med en mistroisk sygeplejerske over for homøopati, men efter 2 behandlinger, er hun også begyndt at gå til Ann Zophie, med hendes skavanker, og Ann Zophie kan hjælpe hver gang.

Jeg har rigtigt mange gode historier at fortælle om besøgene, men så meget spalteplads kan jeg vel ikke tillade mig at bruge?


FRANK SØNDERVANG

Mine oplevelser på klinikken er meget positive.

Jeg havde flere gange om året kæbe- og pandehulebetændelse, det kunne tage 3 uger, hvor jeg havde det meget dårligt. Efter behandlingen der varede ca. 6 måneder er der nu lang imellem at det bryder ud. Det som sætter det i gang, er når jeg er ude at flyve, eller opholder mig i aircondition. Så jeg har altid ampuller med og når jeg starter med at tage dem, vil der gå 2-3 dage og problemet er løst. Det har været en kæmpe hjælp for mig i flere år, at ferier og andet rejseri ikke har vært ødelagt af hovedpine og forkølelse i lang tid.

Der har også været andre småting Ann Zophie Bonhjem har løst, så jeg kan ikke anbefale klinikken nok og går hellere til Ann Zophie Bonhjem først fremfor lægen, da hun ser på hele personen og løser problemet.


VIBEKE MOGENSEN

Jeg har haft en overraskende god vinter og slet ikke den samme træthed som jeg ville have haft uden pillerne og dråberne som rustede mig til et nyt job og en til tider travl hverdag.

Jeg har fundet ud af, at jeg bøvler med for lidt mavesyre og ikke for meget. Og har bare ved at reducere sodavand og tænker over min spisemåde (er begyndt at spise langsomt igen :-)) samt de piller jeg tager, hjælper utroligt meget på det. Og jeg er skam også opmærksom på at spise de ting der er gode for mig, fra blodtypekosten. Jeg har fundet ud af, at hvedemel og komælk ikke duer for min krop og hvor meget dårligt det gør for min krop. Dog spiser jeg ost, fløde og smør, da jeg kan mærke det er ok. Jeg er for første gang i flere år begyndt at tabe mig.

Jeg føler dråberne gav mig en indre ro sammen med at jeg fik svar på en masse ting hos dig. Jeg fik ligesom en afklaring på, at det altså ikke var mig der var noget i vejen med, men at min krop rent faktisk ikke havde det godt.

Jeg har fået det virkeligt godt og har masser af energi.


ELLEN

Jeg vil gerne give Ann Zophie Bonhjem mine varmeste anbefalinger. Efter en måneds indlæggelse på sygehus pga. colitis ulcerosa opsøgte jeg Ann Zophie, da jeg havde hørt, hun kunne hjælpe andre med tarmsygdomme. Jeg følte mig straks i gode hænder og trygge rammer. Jeg valgte bl.a. Ann Zophies stresscoaching forløb, som jeg kun kan anbefale andre at prøve. Ann Zophie er god til at vende tingene rundt, give opgaver og læsestof for til den efterfølgende behandling og få en til at se sin hverdag og prioriteter fra en anden side.
Efter nogle gode snakke, endt behandlingsforløb og ændringer af små ting i min hverdag, har jeg fundet frem til det, der er vigtigt i mit liv. Jeg ved, hvad jeg skal fokusere og tænke på i fremtiden, for at undgå stress og flere colitis udbrud.

Nu er det op til mig at holde fokus – og skulle jeg komme ud af kurs, er det jo dejligt at vide, at Ann Zophie ikke er længere væk end en mail, et opkald eller et opfølgningsbesøg


TANJA SNEDKER SKØTT

Jeres ord betyder meget

og jeg er yderst taknemmelig!


Jeg er så taknemmelige for den tid I sætter af til at fortælle om Jeres oplevelser på klinikken. Den giver lyst til konstant at udvikle og forbedre mig selv, så jeg kan hjælpe Jer på bedst mulig vis!

Du må gerne være anonym her på siden, jeg skal bare vide hvem du er.

Astrid og Sasha har også været på klinikken igennem en årrække. Læs deres historier og vurder om også vi kan hjælpe dig.

ANN ZOPHIE BONHJEM, HEILPRAKTIKKEN


AstridSasha

Vores motto er:

"din krop kan selv og skal selv, og så er det op til vores faglige evner at se hvad skal til for at det kan ske.”

Er du blevet interesseret, så kig endeligt videre på siden. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Copyright Heilpraktikken 2022. Alle rettigheder er reserveret. CVR: 40378782