Mandag - Fredag Åbent efter aftale+45 40 10 50 22 info@heilpraktikken.dkFuglemosesvinget 7, 8620 Kjellerup


Heilpraktikker / Naturlæge

ANN ZOPHIE BONHJEM

Heilpraktikken ved Ann ZophieBonhjem Indiviuel-tilpasset behandling

Ann Zophie Bonhjem


Hos Heilpraktikken vil du finde en behandling der fuldstændigt er tilpasset dig, helt personligt. Det betyder, at det ikke kun er din diagnose, vi behandler som naturlæge, men dig som person, der bliver behandlet.

Jeg så dagens lys første gang en kold december dag i 1955. Efter 5 år på Sjælland flyttede jeg, sammen med mine forældre via Grønland til Jylland, hvor jeg er faldet rigtigt godt til.

Efter nogle år i forskellige brancher og med et enkelt svendebrev kom jeg tilbage til skolebænken for at få lidt mere teori fyldt på. Derefter startede jeg i ejendomsbranchen. Først som ansat og siden med min egen ejendomsmægler forretning.

Sideløbende med min forretningsmæssige karriere dyrkede jeg min store interesse for det alternative. Dette gjorde, at jeg senere tog uddannelsen til heilpraktiker. Det er en tysk lægeeksamineret naturmedicinuddannelse. Denne uddannelse sammen med flere forskellige uddannelser som psykoterapeut og ikke mindst min uddannelse til Stresscoach, giver en helhed i min behandling.

I 1996 startede jeg min egen klinik efter i nogle år at have arbejdet sammen med Heilpraktiker Egon Pedersen.

Desuden har jeg taget og vil til stadighed tage mange forskellige kurser for yderligere at dygtiggøre mig indenfor mit område.

Jeg startede min klinik i Kolding Storcenter. Så købte jeg et hus på Sæteren i Tved og flyttede min klinik dertil. Efter 20 i de store dejlige store omgivelser flyttede jeg i et par år min primære klinik til fællesskabet på Olaf Ryes Gade 7T. Jeg kommer stadigvæk på den klinik ca. 2 gange månedligt. I november 2019 har jeg igen flyttet min klinik, denne gang til Fuglemosesvinget 7, Kjellerup.

Jeg er flyttet af helt personlige årsager. Jeg er nemlig blevet farmor og det er så stort at jeg har valgt at blive tættere på min familie i dagligdagen.

Hverdagen her på klinikken er travl

Derfor har jeg ansat en god kollega som blandt andet hjælper med at pakke dine varer, hvis du har haft en telefonkonsultation eller lignende. Derfor er der tid til at jeg kan føre en samtale med dig uden forstyrrende og stressende faktorer. Stemningen og energien er god og rolig og mine snart 30 års erfaring taler for sig selv, om de resultater der bliver lavet på klinikken.

Vi annoncerer ikke. Så de der kommer til vores behandlinger, har fået os anbefalet og det er vi meget stolte af.


Læs mere om Ann Zophies erfaringer

ERFARINGER M.M.

 • Erhvervserfaring
 • Uddannelser
 • Kurser m.m.
 • Siden 1996, egen klinik med heilpraktik, psykoterapi og stresscoathing
 • Fra 1993 til 1996 Ansat hos en dygtig og velrenomeret heilpraktikker Egon Pedersen
 • Kontroller og udvikler af IT systemer
 • Arbejder med selvskabte opgaver, nybyggerier og projektudvikling i et entreprnørfirma
 • Opsøger og udvikler opgaver til byfornyelse
 • Statsaut. ejendomsmægler i eget firma
 • Systemchef i IT firma
 • Sælger typehuse
 • Ansat som ejendomsmægler
 • Kosmetolog og sælger
 • Arbejder og uddannet indenfor restaurationsbranchen
 • Arbejder på fabrik
 • Heilpraktikker
 • 11 forskellige psykoterapiuddannelser
 • Certificeret stresscoach
 • Reiki healer og underviser
 • Div. kostvejledninger
 • Homøotoxologi og andre uddannelser indenfor homøopati
 • Orthomolekylær medicin
 • Flere ekstra kurser i irisanalyse
 • Mange kurser i personlig udvikling
 • Retreats
 • Og mange mange flere
Kathrine Gyde Høyer

Kathrine Gyde Høyer


Jeg er 18 år og går i 2.G på Silkeborg Gymnasium på International linie med speciale i samfundsfag og engelsk

Jeg har gået til ridning siden jeg var 4 år og det er stadig min hobby og store lidenskab. Jeg bruger stort set al min fritid på det og går til konkurencer i spring.

Og så har jeg mit job hos Ann Zophie her i Heilpraktikken, hvor jeg primært hjælper med at pakke varer og alt hvad der eller skal laves på klinikken.

Vores motto er:

"din krop kan selv og skal selv, og så er det op til vores faglige evner at se hvad skal til for at det kan ske.”

Er du blevet interesseret, så kig endeligt videre på siden. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Copyright Heilpraktikken 2023. Alle rettigheder er reserveret. CVR: 40378782