Mandag - Fredag Åbent efter aftale+45 40 10 50 22 info@heilpraktikken.dkFuglemosesvinget 7, 8620 Kjellerup


Anbefaling fra

Sasha Jytte Horup

Jeg har konsulteret Ann Zophie i perioder gennem nu 16 år, efter en venindes udtalelse om, at hvis jeg nogensinde kom i nød, ville hun varmt anbefale Ann Zophie Bonhjem! Det har været den største gave, min veninde har givet mig, og jeg er Ann Zophie en stor tak skyldig for al den hjælp, hun har ydet mig gennem årene.

Ann Zophie kan jo ikke trylle ens krop ung igen, men hun har bl.a. ved hjælp af homøpatisk medicin kunnet hjælpe mig med at få det bedste ud af det, der er. De gange, jeg har været i en akut situation, har hendes hjælp været uvurderlig for mig, og det er en stor tryghed i mit liv, at Ann Zophie altid har været der, når jeg virkelig har haft brug for det.

Ved den første konsultation af 1 times varighed fik jeg efter min anmodning derom en detaljeret udredning af mine enkelte organers funktion og de såvel fysiske som psykiske årsager til, at funktionen og samarbejdet organerne imellem ikke fungerede optimalt. Denne udredning, som jeg optog på bånd for 16 år siden, har jeg stadig gavn af at vende tilbage til – især til forståelse af mine organer reaktioner og som en reminder om, hvad det er, jeg selv skal være opmærksom på, for at få det bedre. Jeg havde med vilje for ikke at bruge tid unødigt kun fortalt om nogle få helbredsmæssige problemer, da Ann Zophie iflg. min veninde selv kunne se det hele. Det viste sig også at være tilfældet, idet Ann under sin udredning flere gange udtalte, “og jeg også måtte have problemer med det og det..” hvilket var sandt.

Den homøpatiske medicin har bl.a. hjulpet mig, for virus på nervebanerne, i perioder været til støtte for nyrer, kredsløb, lever og galde – efter Hepatitis A mange år før

Den homøpatiske medicin har bl.a. hjulpet mig, for virus på nervebanerne, i perioder været til støtte for nyrer, kredsløb, lever og galde – efter Hepatitis A mange år før. For 3 år siden konstaterede lægerne på Århus Universitetshospital ved kikkertundersøgelse og vævsprøve i mine tarme, at mine problemer med dårlig fordøjelse og luft mm i tarmene skyldtes Klepsiella Pneumonia samt Streptokokker, Der ville gå 6 uger inden jeg kunne få fpretaget en pusteprøve som en ekstra undersøgelse til bekræftigelse af diagnosen.

Jeg kontaktede straks Ann, da jeg ikke ønsker at få antibiotisk medicin og gik i stedet straks i gang med en 5 ugers homøpatisk medicin, tilsendt af Ann. Efter pusterpøven modog jeg et brev fra overlægen, der beklagede og fandt det meget mærkeligt, at pusteprøven var negativ, men at de måtte have taget fejl. Accepterede ikke muligheden af, at homøpatisk medicin kunne påvirke disse bakterier. Min egen læge mente, man måtte være meget naiv, hvis man troede på virkningen af homøpati.

For 2 år siden brækkede jeg, ved et uheldigt fald, min venstre arm for 2. gang og fik på skadestuen lagt gips på. Efter en tid fik jeg mange smerter og kunne ikke sove derfor. Henvendte mig på skadestuen for at bede dem røntgenundersøge armen, hvilket man ikke mente var nødvendigt, da det var almindeligt at have smerter fra gipsen alene. Jeg kontaktede senere Ann, som kunne se, at der var noget galt, og at jeg skulle insistere på at få den undersøgt. Selv om skadestuen ikke gik med dertil, fandt de senere ved kontrolundersøgelse via røntgen frem til, at knoglerne havde forskubbet sig, og jeg måtte igennem en operation en uge efter. Det er generelt mit indtryk, at Ann kan se, hvad problemet er, mere sikkert og præcist en lægerne ved hjælp af det tekniske aperatur de anvender og efter min mening formår.

Under et flere måneders ophold i Spanien fik jeg en voldsom, langvarig infektion, og da var det Ann, jeg kontaktede. Hun sendte mig homøpatisk medicin og Diarreel-tabletter mod diarre, hvilket gav en god bedring. En anden gang fik jeg hjælp i form af Aisculaforte mod natlige kramper i læggene. Endvidere check af evt. egnede kosttilskud.

Ovennævnte er kun få eksempler på den hjælp, jeg har modtaget. Ann’s usædvanlige kompetancer rækker ud over de rent fysiske områder i tilværelsen. Også psykiske og spirituelle spørgsmål har jeg gennem årene haft stort udbytte af st dele med hende. Min oplevelse af Ann er, at hun er et gudsbenådet menneske, der rummer visdom, kærlighed, ydmyghed, hjælpsomhed og en smittende livsglæde og positivitet.

Vores motto er:

"din krop kan selv og skal selv, og så er det op til vores faglige evner at se hvad skal til for at det kan ske.”

Er du blevet interesseret, så kig endeligt videre på siden. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Copyright Heilpraktikken 2023. Alle rettigheder er reserveret. CVR: 40378782