Mandag - Fredag Åbent efter aftale+45 40 10 50 22 info@heilpraktikken.dkFuglemosesvinget 7, 8620 Kjellerup


Anbefaling fra

Astrid Munch

Jeg er kommet hos Ann Zophie, første gang i 2000, da min dengang 7 årige datter var blevet opereret for sprængt blindtarmsbetændelse og gik med konstant smerter i maven 1 år efter. Jeg kontakte Ann Zophie Bonhjem og allerede efter den første behandling, fik min datter det meget bedre.

Når jeg selv trænger til et løft, både fysisk og psykisk, kontakter jeg Ann Zophie og får et lille tjek. Der er altid noget Ann Zophie kan hjælpe med. Det er en stor tryghed i mit liv, at jeg og mine kære altid kan blive behandlet i Heilpraktikken.

Astrid Munck

Vores motto er:

"din krop kan selv og skal selv, og så er det op til vores faglige evner at se hvad skal til for at det kan ske.”

Er du blevet interesseret, så kig endeligt videre på siden. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Copyright Heilpraktikken 2023. Alle rettigheder er reserveret. CVR: 40378782