Mandag - Fredag Åbent efter aftale+45 40 10 50 22 info@heilpraktikken.dkFuglemosesvinget 7, 8620 Kjellerup

USA indrømmer: Ja, hash kan dræbe kræftceller.

hash-medicin1-1200x800.jpg

USA indrømmer: Ja, hash kan dræbe kræftceller.

Det amerikanske kræft-institut anerkender nu cannabis som kræftbehandling

Det har længe været en velkendt viden blandt forskellige teoretikere, men nu erkender den amerikanske regering officielt, at cannabis rent faktisk er i stand til at slå kræftceller ihjel.

På regeringens officielle hjemmeside om kræftråd er der nemlig netop blevet tilføjet et helt afsnit om cannabis og cannabinoider, skriver blandt andre britiske Metro.

Se også: Søs Egelind om cannabis-afsløring: Det er vildt

På hjemmesiden lyder rådet fra landets nationale kræftinstitut, at ’cannabinoider kan være anvendeligt til at behandle bivirkninger af kræft og som kræftbehandling’ ved enten at ryge det, spise det i bagværk, drikke det i teen eller ved at spraye det på tungen.

Især dette afsnit på den amerikanske regerings officielle hjemmeside med kræftråd neskriver, hvordan cannabis han dræbe kræftceller og hæmme deres vækst. (Screenshot fra www.cancer.gov)

Især dette afsnit på den amerikanske regerings officielle hjemmeside med kræftråd neskriver, hvordan cannabis han dræbe kræftceller og hæmme deres vækst. (Screenshot fra www.cancer.gov)

’Studier med mus og rotter har vist, at cannabinoider kan hæmme tumorvækst ved at dræbe cellerne, blokere cellevækst, og blokere udviklingen af de blodkar, som tumorer skal bruge for at vokse. Laboratorie- og dyre-studier viser, at cannabinoider kan være i stand til at dræbe kræftceller, mens det beskytter normale celler’, står der blandt andet på hjemmesiden.

Info-siden beskriver desuden, hvordan kræftceller i forsøgsmus blev slået ihjel, da de blev udsat for cannabis. Som eksempler på rusmidlets helbredende effekt nævner kræft-instituttet endda også, at hash kan virke anti-inflammatorisk, at det kan blokere cellevækst, og at det kan lindre de muskelsammentrækninger, som forekommer hos mange sklerosepatienter.


Vores motto er:

"din krop kan selv og skal selv, og så er det op til vores faglige evner at se hvad skal til for at det kan ske.”

Er du blevet interesseret, så kig endeligt videre på siden. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Copyright Heilpraktikken 2023. Alle rettigheder er reserveret. CVR: 40378782