fbpx
Mandag - Fredag Åbent efter aftale+45 40 10 50 22 info@heilpraktikken.dkFuglemosesvinget 7, 8620 Kjellerup


Behandlinger

ION TERAPI

Hvad er

ION TERAPI?


Ion terapi har været kendt i de sidste 40 år, at indholdet af ioner i den atmosfæriske luft indvirker på forskellige biologiske systemer. Læger, fysikere og biologer har rapporteret, at negative luftioner kan bruges i behandling af lungeproblemer, brandsår, hovedpine, maveproblemer, træthed, muskel- og led problemer.

Iongeneratoren er udviklet til at berige luftens ilt med elektroder således at der dannes negative atmosfæriske ilt molekyler. Når disse blæses direkte mod huden, sker der en energioverførsel fra luftionerne til cellerne via kropsvæsken. Denne energioverførsel stabiliserer cellernes iontransport over cellemembranen, er en vigtig proces i cellens kommunikation med resten af kroppen.

Negativ ion behandling formidler, at cellernes pH optimeres, hvilket har stor betydning for alle enzymprocesser i kroppen. Samtidig optimeres cellernes optagelse af næringsstoffer og udskillelse af affaldsstoffer.

Hvordan kan ion behandling virke på så mange lidelser?

Sygdomme som hovedpine, muskel- og ledsmerter skyldes mange gange ophobninger af affaldsstoffer, som ikke kan komme væk fra cellen og ud af kroppen, med deraf følgende inflammations tilstande.

Andre sygdomme som astma og allergi skyldes en overreaktion af celler i immunsystemet. Opheling af væv kræver optimal enzymfunktion. Disse forhold kan negativ ion terapi i kombination med naturmedicin rette op på.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Dette er meget individuelt. Børn og unge med akutte tilfælde kan som regel nøjes med 3-4 behandlinger. Problemer der har været undervejs i længere tid kræver flere behandlinger, men du vil kunne mærke forbedringer undervejs i behandlingerne. Hver behandling tager ca. 1 time. Kortere tid for børn.

Får man nogle reaktioner efter ion terapi?

Behandlingen føles behagelig, og man er dejlig afslappet bagefter.
Der kan forekomme hyppig vandladning, idet en udrensning sættes i gang. Smerter kan blusse op, idet blodtilførselen øges til af klemte områder, men de forsvinder hurtigt igen. Det er vigtigt at drikke 2-3 liter vand hver dag.

Vores motto er:

"din krop kan selv og skal selv, og så er det op til vores faglige evner at se hvad skal til for at det kan ske.”

Er du blevet interesseret, så kig endeligt videre på siden. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Tilmeld nyhedsbrev

Copyright Heilpraktikken 2021. Alle rettigheder er reserveret. CVR: 40378782