fbpx
Mandag - Fredag Åbent efter aftale+45 40 10 50 22 info@heilpraktikken.dkFuglemosesvinget 7, 8620 Kjellerup


Behandlinger

BIOKEMI

Historien og betydningen af

BIOKEMI


Biokemis historie

Biokemi stammer fra Dr. Wilhelm Heinrich Schuessler er en af det forrige århundredes store begavelser og en mand hvis videnskabelige visioner var langt forud for sin tid. Han var ikke blot dr. med, han var også fysiologisk kemiker og fysiker, og hans skarpe og analytiske sans formåede at koordinere samtidens store videnskabsmænds fysiologiske opdagelser.

Som praktiserende læge var han i stand til at lade sine omhyggeligt udarbejdede teorier blive afprøvet, og de strålende resultater, han opnåede, førte til udarbejdelsen af hans enestående system om celle-terapi, som han gav navnet Biokemi.

Læs mere om Biokemi herunder:

Wikipedia – Dr. Wilhelm Heinrich Schuessler
Hvad er Biokemi

Biokemis betydning

Ordet “biokemi ” kommer af det græske ord bios, der betyder “liv” og kemi er den gren af lægekunsten, som beskæftiger sig med de kemiske forandringer, der findes i en levende organisme.

Dr. Schuesslers 12 biokemiske lægemidler, der omtales som mineralske salte eller celle-salte, er helt uskadelige, de er ikke medicin i nogen som helst betydning. De tilfører simpelt hen organismen de mangledende elementer, der er fremstillet homøopatisk, i en form der sørger for, at de meget let optages i organismen og hurtigt bringer denne i balance og harmoni.

Calc. Flour, Kalium Flourid:

Er en meget vigtigt del af knogler, tænder, bindevæv, lunger, nyrer og hjerte. Letter fødeoptagelsen.


Calc. Phos., Kalcium Fosfat:

Dette cellesalt arbejder meget parallelt med Calc. Flour. og har en vævsopbyggende effekt i hele organismen. Hvis dette cellesalt mangler i fordøjelsesvæskerne vil der opstå kalkmangel, uanset om der tilføres rigeligt gennem kosten. Har stor betydning for proteinudnyttelsen. Virker meget styrkende.


Ferr. Phos., Jern Fosfat:

Er en vigtig del af blod, muskelceller og lymfekar. Er en meget vigtig del af organismens iltforsyning.


Silicea, Kisel Oksyd:

Dette cellesalt er en bestanddel af alle celler. Specielt bindevæv, hud og hår. Det kaldes for det homøopatiske skønhedsmiddel. Virker rensende og eliminerende.

Kali Mur., Kulium Klorid:

Findes i muskler, nerver, blodceller og hjernen. Medvirker til fibrindannelsen og til produktionen af saltsyre.


Calc. Sulps., Kalcium Sulfat:

Findes i muskler, bindevæv og galde. Medvirker til nedbrydningen af de røde blodlegemer. Indgår i alle overflader i organismen og kaldes med rette et bindevævsmiddel.


Kali Sulph., Kalium Sulfat:

Findes i hudens og slimhindernes celler. Holder huden fugtig og porerne åbne. Fremmer dannelsen af en sund overhud.


Nat. Mur., Natrium Klorid:

Den vigtigste væskeregulator. Kontrollerer vandfordelingen i vævene. Virker mod tørhed eller for meget væske i kroppen. Udskiller affaldsstoffer og anvendes særligt ved medicinforgiftninger.

Mag. Phos., Magnesium Fosfat:

Dette cellesalt findes i knogler, rygmarv , hjerne, muskler og blodceller. Bruges til alle kuldskære personer. Godt til kramper af alle slags. Kaldes også smerte-cellesaltet.
I akutte tilfælde af kramper eller smerter laves en “varm 8”, hvor man blander 10-12 dråber i et glas vand og drikker det i små slurke.


Nat. Phos., Natrium Fosfat:

Virker som igangsætter for de biokemiske reaktioner, nedbrydning af urinsyre, mælkesyre og galdesten. Holder blodet alkalisk. Sørger for nyrernes syre/baseregulerende funktion.


Nat. Sulph., Natrium Sulfat:

Et meget vigtigt cellesalt for bugspytkirtlen, nyrerne, tarmene og leveren. Findes i vævsvæskerne omkring cellerne. Regulerer vandmætheden i de intercellulære væsker ved at fjerne overflødigt vandindhold. Fjerner slagger.


Kali Phos., Kalium Fosfat:

Findes i alle celler og legemsvæsker. Specielt i rygmarv og nervefibre.


Vores motto er:

"din krop kan selv og skal selv, og så er det op til vores faglige evner at se hvad skal til for at det kan ske.”

Er du blevet interesseret, så kig endeligt videre på siden. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os.

Tilmeld nyhedsbrev

Copyright Heilpraktikken 2021. Alle rettigheder er reserveret. CVR: 40378782