Udtalelser fra klienter

Vil du hjælpe os med at hjælpe andre?

Fortæl andre om dine oplevelser her på klinikken, den behandling du har fået, fysisk og evt. psykisk, dine resultater og hvad det har betydet for dig og måske også for din familie.

Jeg ønsker at høre om både de positive og de negative oplevelser du har haft i kontakten med os.

Indsend det på vores mail, så sætter vi det ind uden at redigere.

Vi vil helst oplyse dit navn, men kan dog gøre undtagelser og indsætte dit indlæg anonymt. Bare vi er bekendt med hvem du er.

29. juni 2017: Kirsten Schmidt Andersen

Tusind tak for et fantastisk møde med dig i mandags. ❤️ Der faldt mange ting på plads. Jeg har det som et lille barn der glæder sig til jul, med alle de nye ting der skal ske i mit liv. Endnu en gang tak for det du allerede har sat igang og rigtig god dag.
Læs mere »

13. november 2016: Mona Muusmann Petersen

Efter 9 kemobehandlinger og en diagnose, der hed uhelbredelig syg af kræft, hængte jeg simpelthen så meget i bremsen. Jeg fik anbefalet Ann af en god ven, som selv var blevet kureret for Morbus Chron, og jeg kan simpelthen ikke rose hende for meget. Hun tager alle de værktøjer i brug, hun har, og jeg […]
Læs mere »

28. september 2016: Sanne

Kære Ann Jeg synes lige du skal vide, at jeg kørte hjem med en datter der bare var SÅ glad for besøget ved dig. Det virker som om der faldt et åg fra hendes skuldre. Hun sendte mig en sms i går aftes med følgende ord: ”Hun er bare så dygtig og sød! Det er […]
Læs mere »

10. juni 2016: Siff

Det er vigtig at kunne tage ansvar for sit liv, men nogle gange skal der redskaber til, som vi får af andre. Derfor kan jeg anbefale Anns stressforløb. Jeg var stresset og trængt op i en krog inden jeg startede hos  Ann, men gennem stressforløbet fik jeg nemsomt, men effektivt og hurtigt redskaber til at […]
Læs mere »

27. april 2016: Tanja Snedker Skøtt

Jeg vil gerne give Ann Zophie Bonhjem mine varmeste anbefalinger. Efter en måneds indlæggelse på sygehus pga. colitis ulcerosa opsøgte jeg Ann, da jeg havde hørt, hun kunne hjælpe andre med tarmsygdomme. Jeg følte mig straks i gode hænder og trygge rammer. Jeg valgte bl.a. Anns stresscoaching forløb, som jeg kun kan anbefale andre at […]
Læs mere »

20. november 2013: Sasha Jytte Horup

Jeg har konsulteret Ann i perioder gennem nu 16 år, efter en venindes udtalelse om, at hvis jeg nogensinde kom i nød, ville hun varmt anbefale Ann Bonhjem! Det har været den største gave, min veninde har givet mig, og jeg er Ann en stor tak skyldig for al den hjælp, hun har ydet mig […]
Læs mere »

1/9 2013: Thomas Kenfelt

Jeg har kendt Ann Bonhjem i en del år. Jeg var nogle år siden i en livskrise. Denne krise hjalp Ann mig ud af med bl.a. samtaleterapi. Noget som psykologer og andre ikke kunne have gjort på den samme tid. Ann er fantastisk til at hente en op fra dybet og få en til at […]
Læs mere »

25/8 2013: Frank Søndervang

Det er svært at fortælle om én episode hos Ann, for hver gang jeg er hos Ann, er der kun godt at fortælle. Igennem de sidste 30 år er jeg kommet til heilpraktikker mindst én gang om året. Så jeg har således været kunde/klient hos Ann i mange år. Min tur om efteråret renser ud, […]
Læs mere »

28/7 2013: Anna Marie Dyrmose

Jeg var begyndt på motionscenter i 2004. Vejede for meget. Der var der en, som anbefalede at konsultere Ann Bonhjem. Så det gjorde jeg. Hun tog billeder af mine øjne og lavede en irisanalyse, så kunne hun derud fra se, hvordan hun kunne hjælpe mig. Jeg har haft en del betændelse i kroppen som hun […]
Læs mere »

Juni 2013: Anonym

Mange tak for den hjælp du har givet mig gennem vores samtaler. Der er ingen tvivl om, at det har givet mig mulighed for takle det hele med større ro og indsigt. Sagt med andre ord har det gjort en forskel for mig. Tak for det.
Læs mere »

20/4 2013: Vibeke Mogensen

Mine oplevelser på klinikken er meget positive. Jeg havde flere gange om året kæbe- og pandehulebetændelse, det kunne tage 3 uger, hvor jeg havde det meget dårligt. Efter behandlingen der varede ca. 6 måneder er der nu lang imellem at det bryder ud. Det som sætter det i gang, er når jeg er ude at […]
Læs mere »

Marts 2013: Willi

Jeg begyndt pludselig at få noget eksem på armene, det startede som nogle runde ringe, næsten som ringorm. Efter en konsultation hos lægen, hvor man i samråd med en hudlæge mente, at det var psoreasis, kom jeg i behandling med binyrebarksalve i en måned. Det hjalp overhovedet ikke, tværtimod havde det bredt sig voldsomt til […]
Læs mere »

12/3 2013: Astrid Munch

Jeg er kommer hos Ann Zophie, første gang i 2000, da min dengang 7 årige datter var blevet opereret for sprængt blindtarmsbetændelse og gik med konstant smerter i maven 1 år efter. Jeg kontakte Ann Zophie Bonhjem og allerede efter den første behandling, fik min datter det meget bedre. Når jeg selv trænger til et […]
Læs mere »

20/2 2013: Ellen Kræmer

Jeg har haft en overraskende god vinter og slet ikke den samme træthed som jeg ville have haft uden pillerne og dråberne som rustede mig til et nyt job og en til tider travl hverdag. Jeg har fundet ud af, at jeg bøvler med for lidt mavesyre og ikke for meget. Og har bare ved […]
Læs mere »

19/2 2013: Anders Larsen

Jeg har gået i terapi hos Ann Zophie Bonhjem gennem en svært periode i mit liv. Hun en helt speciel dejlig kvinde, hun er sød, omsorgsfuld og en skrap tante, der stiller de mest modbydelige spørgsmål, så jeg har været nødt til at forholde mig til mig selv og mit liv på en ny og […]
Læs mere »

Ældre »