Tak for en dejlig eftermiddag

Tusind tak for en dejlig dag sammen med alle jer skønne mennesker i Sundhedscentret i Vojens.

Tak til Asta, Edith og Erling for det store arbejde med at arrangere, så der kom så mange mennesker for at høre mit foredrag. For indlæg i lokalaviserne og alt det andet arbejde i har gjort. Tak til Gurli for at gøre det så smukt med blomster i lokalet og ikke mindst tak for den smukke buket som jeg fik med hjem.

Tak for arrangement fra jer der deltog. Tak for de mange spørgsmål, der udviklede sig til en god dialog.

Sikke et vidunderligt sted der er i jeres by. Jeg var så heldig at blive vist rund i de forskellige lokaliteter.

Jeg har allerede nu fået mange mails om kostplaner, de er på vej

Og så jeg jeg trukket en vinder af konkurrencen om et gavekort. Og den heldige vinder er:

Inger Krogh Hansen, Vojens

Tillykke til dig Inger. Ring og bestil en tid. Jeg har telefontid tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 8 og 9.