Klinikken

Klinik med erfaring:

Klinikken åbnede første gang klinik i 1996. Efter at være flyttet fra små trænge lokaler i Kolding Storcenter,  er vi flyttet til dejlige, rolige og lyse omgivelser. I dag er vi beliggende i nogle meget smukke lokaler i den sydlige del af Kolding.
Hverdagen her på klinikken er travl. Derfor er der ansat skønne kolleger som blandt andet hjælper med at pakke dine varer, hvis du har haft en telefonkonsultation eller lignende. En af disse medarbejdere, vil herudover typisk tage imod dig når du ankommer på vores klinik og når receptionen. Derfor er der tid til at Ann Zophie kan føre en samtale med dig uden forstyrrende og stressende faktorer. Stemningen og energien er god og rolig og de mere end 20 år, taler for sig selv, om de resultater der bliver lavet på klinikken.

Vi annoncerer ikke. Så dem der kommer til vores behandlinger, har fået os anbefalet og det er vi meget stolte af.

Her på vores klinik arbejder der desuden flere forskellige behandlere, så vi som en samlet vifte, kan yde den optimale behandling af dig.

Lokaler til leje:

Vi har to ekstra lokaler, som du har mulighed for at leje efter dit ønske. Prisen er tilpasset efter dine behov, så du ikke skal betale mere end højst nødvendig. De er velindrettede, så du kan have klinik, terapi eller lignende. Venteværelset står ligeledes til rådighed, så dine patienter har et sted at sidde og vente. Her er både magasiner, te, kaffe og vand.

Naturlæge, klinik i Kolding

Vores klinikker lejes bl.a. ud.

Irisanalytiker og Heilpraktikker

En af Heilpraktikkens klinikker.

 

 

 

 

 

 

Er du interesseret i at høre mere om at leje en klinik, eller har du blot spørgsmål hertil, så er du meget velkommen til at ringe på 74 54 02 33. Du kan også sende en mail til Ann Zophie Bonhjem og høre nærmere.