Ioniseret vand kan hjælpe dig!

Vand er meget vigtigt, men vand er ikke bare vand, der er stor forskel på kvaliteten

Kroppen består af 50-75% vand alt efter køn, alder m.m. Dette er en af grundende til at ioniseret vand blandt andet kan gøre en væsentlig forskel for dig.

Fordelene ved Det Sunde vand er:

Ioniseret vand

Det rigtige vand er vigtigt for din krop og dit helbred

 • Bedre regulering af syre/base balancen i kroppen
 • Bedre immunforsvar
 • Mindre risiko for at sygdomme kan udvikles
 • Mindre risiko for tilbagefald af sygdomme
 • Ioniseret vand stabiliserer kroppens PH værdi – basisk balance
 • Effektiv udrensning og udrensning
 • Forbedre effekten på de antioxidanter der indtages
 • Urenheder så som tungmetaller renses fra
 • Aflaster kroppen med færre belastende giftstoffer
 • Renere og sundere kost. Basisk vand vasker urenheder af grønsager og andre fødevarer
 • Betydelig bedre madkvalitet, når fødevarer koges og tilberedes
Ioniseret vand

Det sunde vand hjælper til at du har det godt

Stress, negative følelser, følelser som misundelse, løgn og egoisme er de vigtigste årsager til forsuringen af kroppen. Så rene tanker, evnen til at nydehvert øjeblik af livet, kærlighed og medfølelse for andre, åndelig fred og harmoni – er de væsentlige betingelser for et godt helbred. Afslapning er også et væsentligt moment til alkalisering af kroppen.

For personer med højt syreindhold er det desværre meget vanskeligt. På grund af konstant overskud af syrer er deres binyrer oftest meget udmattede, og sådanne mennesker er irriterede og lunefulde. De synes ude af stand til at opretholde en stabil åndelig tilstand, fordi deres krop konstant kræver en ny “dosis” syre.

Forsuringen af kroppen er i vid udstrækning påvirket af vore moderne kostvaner.

Jo renere og mere livgivende vand vi anvender, desto bedre er kroppens og organernes mulighed for at bruge ressourcerne til livsvigtige funktioner. Samtidig forlænges funktionsdygtigheden i hele kroppen.

Flydende antioxidanter 

I Asien forskes ivrigt i vandets elektriske og hermed antioxidante egenskaber. Syre-base balancen er vigtig, men vandets Oxidations Reduktions Potential (ORP) er faktisk endnu mere betydningsfuld for vor sundhed.
Iltning er, når et æble bliver brunt, efter at vi har skåret en skive af. Æblet er på vej til fordærv, ligesom metal der ruster ved kontakten med ilt. Iltningen foregår, fordi der ”stjæles” elektroner fra overfladen. Hvis vandet fremmer denne proces, har det en plus-ORP værdi. Af-iltning foregår ved at tilføre elektroner, så den skadelige iltning forhindres eller nedsættes. Her måles der en minus-ORP værdi, som populært sagt forhindrer, at vi ”ruster op” indefra.

Derfor… når vi drikker vand med minus-ORP værdi, drikker vi antioxidanter. Vand direkte fra vandhanen har som regel plus-ORP værdi. Vi opnår vand med minus-ORP værdi ved at tilføre ioniserende dråber, eller ved at lade vandet passere gennem et ioniseringsapparat, som skaber ioniseret vand. Herved renses det og pH reguleres og tilsættes ioner.
Drikker vi ioniseret vand med pH-værdi på 8,5 til 9, og minus-ORP værdi, neutraliserer vi det eventuelle syreoverskud og bevarer kroppens celler, samtidig med, at vi får livsvigtige antioxidanter.

Sund vand maskiner i forskellige modeller. De renser ioniserer, ilter, halverer vandklyngestørrelsen og spalter vandet i syre/baseværdier.

Kig også på vores hjemmeside www.detsundevand.dk

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ann Zophie Bonhjem