Ann Zophie Bonhjem

_dsc2178
Jeg så dagens lys første gang en kold december dag i 1955. Efter 5 år på Sjælland flyttede jeg, sammen med mine forældre via Grønland til Jylland, hvor jeg er faldet rigtigt godt til.

Efter nogle år i forskellige brancher og med et enkelt svendebrev kom jeg tilbage til skolebænken for at få lidt mere teori fyldt på. Så startede jeg i ejendomsbranchen. Først som ansat og siden med foden under eget bord.

Sideløbende med min forretningsmæssige karriere dyrkede jeg min store interesse for det alternative. Dette gjorde, at jeg senere tog uddannelsen til heilpraktiker. Det er en tysk lægeeksamineret naturmedicinuddannelse. Denne uddannelse sammen med flere forskellige uddannelser som psykoterapeut og sidst i 2015 er jeg blevet certificeret stresscoach, giver en det helhed i min behandling.

Det er nu 20 år siden jeg startede min egen klinik efter i nogle år at have arbejdet sammen med Heilpraktiker Egon Pedersen.

Desuden har jeg taget og vil til stadighed tage mange forskellige kurser for yderligere at dygtiggøre mig indenfor mit område.