27. april 2016: Tanja Snedker Skøtt

Jeg vil gerne give Ann Zophie Bonhjem mine varmeste anbefalinger. Efter en måneds indlæggelse på sygehus pga. colitis ulcerosa opsøgte jeg Ann, da jeg havde hørt, hun kunne hjælpe andre med tarmsygdomme. Jeg følte mig straks i gode hænder og trygge rammer. Jeg valgte bl.a. Anns stresscoaching forløb, som jeg kun kan anbefale andre at prøve. Ann er god til at vende tingene rundt, give opgaver og læsestof for til den efterfølgende behandling og få en til at se sin hverdag og prioriteter fra en anden side.
Efter nogle gode snakke, endt behandlingsforløb og ændringer af små ting i min hverdag, har jeg fundet frem til det, der er vigtigt i mit liv. Jeg ved, hvad jeg skal fokusere og tænke på i fremtiden, for at undgå stress og flere colitis udbrud.

Nu er det op til mig at holde fokus – og skulle jeg komme ud af kurs, er det jo dejligt at vide, at Ann ikke er længere væk end en mail, et opkald eller et opfølgningsbesøg:-)