25/8 2013: Frank Søndervang

Det er svært at fortælle om én episode hos Ann, for hver gang jeg er hos Ann, er der kun godt at fortælle. Igennem de sidste 30 år er jeg kommet til heilpraktikker mindst én gang om året. Så jeg har således været kunde/klient hos Ann i mange år.

Min tur om efteråret renser ud, så jeg kan komme igennem vinteren uden forkølelse eller influenza. Som lærer er jeg udsat for mange “angreb”, men de bider sig ikke fast.

Engang døjede jeg meget med hovedpine. Min lære og neurolog sagde, at det var Hortons hovedpine, og at jeg skulle tage morfin, og lægge mig ned, når jeg fik anfald……. Ann behandlede mig, gav mig nogle piller, der skulle smelte under tungen ved anfald. Jeg elskede hende for det! Det gik over.

Jeg er gift med en mistroisk sygeplejerske over for homøopati, men efter 2 behandlinger, er hun også begyndt at gå til Ann, med hendes skavanker, og Ann kan hjælpe hver gang.

Jeg har rigtigt mange gode historier at fortælle om besøgene, men så meget spalteplads kan jeg vel ikke tillade mig at bruge?