20/4 2013: Vibeke Mogensen

Mine oplevelser på klinikken er meget positive.

Jeg havde flere gange om året kæbe- og pandehulebetændelse, det kunne tage 3 uger, hvor jeg havde det meget dårligt. Efter behandlingen der varede ca. 6 måneder er der nu lang imellem at det bryder ud. Det som sætter det i gang, er når jeg er ude at flyve, eller opholder mig i aircondition. Så jeg har altid ampuller med og når jeg starter med at tage dem, vil der gå 2-3 dage og problemet er løst. Det har været en kæmpe hjælp for mig i flere år, at ferier og andet rejseri ikke har vært ødelagt af hovedpine og forkølelse i lang tid.

Der har også været andre småting Ann Bonhjem har løst, så jeg kan ikke anbefale klinikken nok og går hellere til Ann Bonhjem først fremfor lægen, da hun ser på hele personen og løser problemet.