20/2 2013: Ellen Kræmer

Jeg har haft en overraskende god vinter og slet ikke den samme træthed som jeg ville have haft uden pillerne og dråberne som rustede mig til et nyt job og en til tider travl hverdag.

Jeg har fundet ud af, at jeg bøvler med for lidt mavesyre og ikke for meget. Og har bare ved at reducere sodavand og tænker over min spisemåde (er begyndt at spise langsomt igen :-)) samt de piller jeg tager, hjælper utroligt meget på det. Og jeg er skam også opmærksom på at spise de ting der er gode for mig, fra blodtypekosten. Jeg har fundet ud af, at hvedemel og komælk ikke duer for min krop og hvor meget dårligt det gør for min krop. Dog spiser jeg ost, fløde og smør, da jeg kan mærke det er ok. Jeg er for første gang i flere år begyndt at tabe mig.

Jeg føler dråberne gav mig en indre ro sammen med at jeg fik svar på en masse ting hos dig. Jeg fik ligesom en afklaring på, at det altså ikke var mig der var noget i vejen med, men at min krop rent faktisk ikke havde det godt.

Jeg har fået det virkeligt godt og har masser af energi.