19/2 2013: Jette Overbæk

Jeg er klient hos Ann Zophie Bonhjem. Jeg opsøgte hende, da jeg har været igennem en svær tid, hvor jeg psykisk har været nede i et sort hul både privat og arbejdsmæssigt. Jeg har pga. af denne svære tid også taget en del kg på i vægt, som jeg gerne ville af med.

Jeg har fået foretaget en irisanalyse. På baggrund af denne og en personlig samtale med Ann Zophie, fundet frem til en behandling, som passer lige til mig.

Jeg har fået homøopatiske dråber. I starten synes jeg ikke, at jeg kunne mærke nogen forskel. Jo, jeg svedte meget om morgenen, de dage jeg tog dråberne. Men efter 3 uger kunne jeg mærke, at min krop begyndte at slappe af. Og jeg fik ikke så nemt til tårer, som inden, hvor tårerne trillede bare der var nogen, som sagde “bøh” til mig.

Jeg sov rimeligt dårligt om natten og var vågen flere gange. Og så kunne jeg ikke falde i søvn igen. Så fik jeg magnesium. Nu sover jeg meget bedre og er næsten aldrig vågen før næste morgen. Det alt sammen giver en mere rolig hverdag og meget mere energi.

Jeg har også fået et kostprogram efter min blodtype. Det har bevirket, at jeg har tabt 4 kg på en måned. Primært fordi jeg ikke spiser stivelse dvs. brød, kartofler, pasta og ris.

Jeg går stadig i terapi hos Ann Zophie, da dette er en lang proces, som jeg skal igennem og mine samtaler med hende sætter tingene i et nyt perspektiv. Hun er rigtig skarp og spørger mange gange lige ind til benet. Men det er rigtig godt. For jeg har fået sat nogle ord på nogle følelser og tanker, som jeg slet ikke kunne rumme. Og nu har jeg fået lukket en del af dem.