12/3 2013: Astrid Munch

Jeg er kommer hos Ann Zophie, første gang i 2000, da min dengang 7 årige datter var blevet opereret for sprængt blindtarmsbetændelse og gik med konstant smerter i maven 1 år efter. Jeg kontakte Ann Zophie Bonhjem og allerede efter den første behandling, fik min datter det meget bedre.

Når jeg selv trænger til et løft, både fysisk og psykisk, kontakter jeg Ann Zophie og får et lille tjek. Der er altid noget Ann Zophie kan hjælpe med. Det er en stor tryghed i mit liv, at jeg og mine kære altid kan blive behandlet i Heilpraktikken.

www.astridmunck.dk Tlf.: 21 44 57 18

11/3 2013: Søren Åbo
Jeg er efter mange år i samme firma blevet ledig p.g.a. en konkurs. Så jeg blev via min fagforening tilbud en karrieresamtale.

Denne samtale levede på ingen måde op til mine forventninger og uden at gå i detaljer, oplevede jeg på ingen måde at JEG kom i centrum. Oplevede ikke, at det var mig og min karriere, mine evner og mine kompetancer der blev afdækket og spurgt ind til. Der blev brugt meget tid på at fortælle om hvor jeg på nettet kunne finde oversigt over firmaer i Danmark, samt hvordan jeg skulle selektere firmaer på forskellig måde. Vi snakkede om ansøgninger og opstillinger på ansøgninger. Selvfølgelig er det en viden jeg kan bruge, efter at jeg har været i det samme job i rigtigt mange år, men den hjælp får jeg i Jobcentret. Så den time gik hurtigt.

Jeg har derfor selv arrangeret en konsultation hos Ann Zophie Bonhjem. Det blev en supergod oplevelse. Der blev fra starten sat focus på mig. Der blev spurgt ind til mig som person, hvad jeg står for, og for mine ønsker om min fremtid på arbejdsmarkedet. Ann Zophie tog fat i både mine stærke og min svage sider. Jeg kunne virkelig bruge denne samtale til at komme videre. Samtalen gav mig selvtillid og har været en virkelig god investering.

Denne samtale kostede mig kr. 850,00. Blot til sammenligning med det som min fagforening betalte kr. 1200,00 for og hvor jeg på ingen måde føle at jeg havde fået nogen form for valuta for pengene.